9 september 2017
16:00

Skiljebo SK

Referat: Karlslunds IF HFK - Skiljebo SK

Toppmötet mellan Karlslunds IF HFK och Skiljebo SK slutar med en 1-0-vinst efter mål av Adam Molin! Publiken får se en bra match där Karlslund spelar riktigt fin fotboll och där alla gör en kämpainsats.

Det är Karlslund som sin vana trogen börjar bra på hemmaplan och har det mesta av bollinnehavet mot seriefyran Skiljebo. Hemmalaget står också för de bästa chanserna men 0-0 står sig till halvtidsvilan. En jämn halvlek blev det men med lite favör till hemmalaget.

Den andra halvleken fortsätter med bra chanser för hemmalaget, även Skiljebo sticker upp men Steffen Kraus är med i målet.

I den 69:e minuten får Jake Larsson bollen på vänsterkanten, fintar bort sin motståndare och slår ett inlägg in i straffområdet som Adam Molin tar ner på bröstet och dunkar in i mål, 1-0 till Karlslund!

I slutet av matchen sliter Skiljebo hårt för en reducering men de lyckas inte slå hål på Karlslunds försvar och 1-0-segern är ett faktum!

Segern innebär att Karlslund tar ett starkt grepp om minst kvalplatsen, detta då även serietrean FC Gute förlorade idag och är sju poäng efter Karlslund. BK Forward å sin sida är tre poäng och med bättre målskillnad före Karlslund.

Segern innebär även att Skiljebo hängs av från toppstriden, nu åtta poäng upp till Karlslund med 15 poäng kvar att spela om.

Segern innebär att laget är fortsatt obesegrade på hemmaplan i år. Tio vinster och en oavgjord på elva matcher i år och totalt tionde hållna nollan.

Den innebär också en tidig födelsedagspresent till dagens målskytt Molin, som fyller 21 år på måndag. 21 år, 116 matcher och 45 mål i Karlslunds A-lag hittills. Imponerande siffror. Trots sin ringa ålder är han en rutinerad herre med stort KIF-hjärta och som visade vägen med både mål och sitt molinska slit på planen. Matchens spelare idag och väl värd uppmärksamhet både här och i den lokala pressen som intervjuade honom både före och efter dagens match.